Hypotheek advies voor Ridderkerk

Hypotheekadviseur voor Ridderkerk en omstreken 

”Gaat u een huis kopen in Ridderkerk ”?

Ben je van plan om een huis in Ridderkerk of in de omstreken te gaan kopen ? Dat lijkt simpel maar is toch geen eenvoudig proces en daarom wil ik graag helpen bij het vervolgproces hiervan. Kortom ontzorgen zoals dat heet.

In eerste instantiekunt u bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Dat kan via de telefoon, hier in Barendrecht op mijn kantoor of via de webcam bij u thuis op de bank.

Met andere woorden, bent u zich nog aan het orienteren, of heeft u een huis op het oog, ik help u graag met de vervolgstappen: om dit huis aan te kopen,  over de prijs en voorwaarden namens u te onderhandelen.  Is dat eenmaal gelukt dan willen we deze woning uiteraard graag financieren en verzekeren.

Uw hypotheek is bij ons in goede handen. U bent bij ons verzekerd van de beste hypotheek voor uw situatie tegen zo laag mogelijke lasten en advieskosten.  Met een gratis oriënterend gesprek, bent u volledige op de hoogte.

Laagste advies en afhandelingskosten met garantie.

Voor wat betreft de advieskosten, biedt ik u in December en Januari bovendien een garantie op het laagste tarief. Dit is een uniek aanbod voor de regio.

”Uw hypotheekadviseur ook voor Ridderkerk”

Jan van Tol is Erkend hypotheekadviseur,  door ruime ervaring en actuele kennis bent u verzekerd van deskundig hypotheekadvies gedurende het gehele hypotheek traject.

 “Hypotheek gericht op uw toekomst”

Uiteraard komen uw risico’s en wensen uitgebreid aan bod, uw hypotheekadviseur stelt daar de best mogelijke oplossingen tegenover. Uw wensen worden vergeleken met de mogelijkheden van een aantal producten van diverse marktpartijen

Op deze manier weet je je nu verzekerd van een hypotheek en verzekeringen die precies op jouw wensen en risico zijn afgestemd. Dat geeft bij voorbaat al een prettig idee!

Wat “Tol financiele service”  voor u kan betekenen

Deskundige berekeningen en advies;

  • Gratis eerste inventarisatie gesprek;
  • Advies via webcam op afstand;
  • Standaard alle concurrerende adviestarieven voor u op een rijtje

Voor starters (tot 25 jaar) op de woningmarkt al vanaf € 950,=

  • Van hypotheek tot verzekering onder 1 dak
  • Belastingaangifte voor de teruggaaf

*    Ruime keus   aan maatschappijen waar wij voor u terecht kunnen

  • Vast en persoonlijkaanspreekpunt.

*   De ‘Laagste adviesprijs garantie’ 

advieskeuze

Klik op dit logo voor adviestarieven

 Ons advies tarief is zeer concurrent,  ( Zie www.advieskeuze.nl) heeft u desondanks een offerte van een collega die op dezelfde wijze werkt. ( Dus geen execution only) Grote kans dat ik u dan eenmalig een lager aanbod doe.

Hebt u een hypotheek nodig? U doet uzelf simpelweg te kort door geen contact op te nemen.

Besparen op uw (toekomstige) hypotheek, begint bij van Tol Financiele Service in Barendrecht.

 

Vul NU een Kontakt formulier in en begin met besparen !.