Direct afspraak maken? Bel 0180-621919

Hypotheekadviseur Barendrecht

Hypotheekadviseur Voor Barendrecht, Rotterdam en omstreken.

“Gaat u een huis kopen ? ”

Wilt u een huis kopen, dan staat u heel wat te wachten. Het eerste proces, het vinden van uw droomhuis, is waarschijnlijk al geen eenvoudig proces, en daarom willen wij u graag helpen bij het vervolg hiervan.

Gratis oriënterend gesprek

In eerste instantie uiteraard voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Dat kan via de telefoon, hier in Barendrecht op mijn kantoor of bij u thuis op de bank.

Met andere woorden u heeft een huis op het oog, of reeds gekocht, en ik help u graag met de vervolgstappen: dit huis aan te kopen, te financieren en te verzekeren.

Hypotheek in goede handen

Uw hypotheek is bij ons in goede handen. U bent bij ons verzekerd van de beste hypotheek voor uw situatie & voor de minimale maandlasten en advieskosten. Met een gratis oriënterend gesprek, bent u volledige op de hoogte.

De overheid heeft alles rond hypotheken streng gereguleerd. Kortom de regels zijn er de laatste jaren niet eenvoudiger geworden. Er zijn voorwaarden die of juist wel of juist niet aantrekkelijk zijn in uw situatie. Een hypotheek afsluiten zonder “erkend” en actueel advies is daarom niet aan te bevelen. Een must dus.

Uw persoonlijke hypotheekadviseur

Jan van Tol is Erkend hypotheekadviseur, door ruime ervaring en actuele kennis bent u verzekerd van deskundig hypotheekadvies gedurende het gehele hypotheek traject. Uiteraard komen uw risico’s hierbij aan bod, uw hypotheekadviseur stelt daar de beste oplossingen tegenover. Op deze manier weet je je verzekerd van een hypotheek en verzekeringen die precies op jouw wensen en risico zijn afgestemd. Dat geeft bij voorbaat al een prettig idee!

Dit kan “Tol financiële service” voor u kan betekenen:

  • Deskundige berekeningen en advies;
  • Gratis eerste inventarisatie gesprek;
  • Standaard alle concurrerende adviestarieven voor u op een rijtje
    Voor starters (tot 25 jaar) op de woningmarkt al vanaf € 950,=
  • Van hypotheek tot verzekering onder 1 dak
  • Ruime keus aan maatschappijen waar wij voor u terecht kunnen
  • Vast en persoonlijkaanspreekpunt

Laagste adviesprijs garantie

Ons advies tarief is zeer concurrent, heeft u een offerte van een collega die op dezelfde wijze werkt. ( Dus geen execution only) Grote kans dat ik u dan eenmalig een lager aanbod doe.

Hebt u een hypotheek nodig?
U doet uzelf dan te kort door geen contact op te nemen.

Besparen op uw (toekomstige) hypotheek, begint bij van Tol Financiele Service in Barendrecht.
Vul NU een Kontakt formulier in en begin met besparen !.

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte

Schrijft u in op onze nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen op gebied van de hypotheek, financiering en verzekeringen

Hypotheekadviseur: Jan van Tol

Jan van Tol

Ik ben Jan van Tol uw adviseur Hypotheken en verzekeringen. Adviseren en afsluiten van verzekeringen en hypotheken doe ik al ruim 20 jaren. Ik heb een kleinschalig kantoor. Dit laatste wordt in toenemende mate bemoeilijkt door de complexiteit van de samenleving en de regelgeving.
Deze complexitijd en mutatiesnelheid resulteerd in permanente educatie en een nieuwe diplomaplicht. Gelukkig is het mij gelukt om 6 nieuwe WFT diploma’s te behalen. Zonder deze diploma’s is het niet meer toegestaan om om zowel schade, leven, Inkomen, en hypotheken te adviseren en te bemiddelen. Kortom U kunt bij mij voor zowel hypotheken, leven, inkomen en schade verzekeringen terecht. Vboor wat betreft hypotheken mag ik mij tevens Erkend hypotheek adviseur noemen.
Als klein kantoor heeft u het voordeel dat u vrijwel altijd met dezelfde persoon te maken heeft.
Behalve verzekeringen en hypotheken regel ik ook voor mijn klanten, indien zij dit willen ook de aangifte inkomsten belasting en incidenteel ook de aangifte erfbelasting.
Voorts heb ik ook het diploma Makelaardij onroerend goed behaald, dus ook vreagen over dit onderwerp kunt u bij mij terecht.
Voor wat betreft hypotheken en verzekeringen werk ik samen met een aantal voorkeurs maatschappijen maar via 2 service providers kan ik bij meer dan 100 verzekeraars en banken ( voor hypotheken ) voor u terecht.
Bij Van Tol financiele service heeft U een zeer breed pallet van diensten tot uw beschikking.