Direct afspraak maken? Bel 0180-621919

Kosten hypotheekadvies

Voor de laagste kosten voor een hypotheekadvies moet je in Barendrecht zijn. Wat kost een hypotheekadvies u vraagt u zich nu waarschijnlijk af.  Laten we beginnen bij het begin. En dat begin begint al goed !.

Het eerste gesprek is kosteloos

Het eerste gesprek is voor mijn rekening. Er zijn dus geen kosten verbonden aan de eerste kop koffie Tijdens dit eerste gesprek geef ik inzicht in de te volgen stappen op weg naar uw nieuwe woning. Waarin ik u kan helpen en kan adviseren.

Bespaar veel geld op het onderzoeken van jouw financiële mogelijkheden.

Om een goede hypotheek berekening te maken, ben ik afhankelijk van uw input. correcte gegevens zijn de basis. Ik denk hierbij aan uw inkomen, dienstverband, schulden, persoonlijke situatie. Maar daarmee bent u er niet, tenslotte hebben we allemaal een verschillend uitgavenpatroon. Kortom budgetteren van uw uitgaven versus inkomen is ook heel belangrijk.

Vergoeding voor advies en bemiddeling

Voor ons hypotheekadvies en onze bemiddeling betaal je een bedrag. Een eerste uitgebreid advies waarin uw bruto en netto lasten aan de orde komen plus de risico’s bij overlijden en arbeidsongeschiktheid en wat u kunt doen om uzelf en uw gezin financieel te beschermen. Dit eerste advies, en dat is dus uitgebreider dan een eerste inventarisatie kost U Thans € 125,=.

Kosten vooraf bekend

Wanneer ik verder voor u aan het werk ga sluiten we een overeenkomst waarin we vooraf overeen komen welke kosten U voor onze diensten gaat betalen.

En ook wat er eventueel nog aan externe kosten bijkomt. Kosten van derden bijvoorbeeld voor de taxatie, een eventuele service provider en de notaris kunnen we slechts globaal berekenen . Dit laatste komt omdat de Notarissen en taxateurs vrij zijn in het kiezen van hun tarieven. Maar richtprijzen hebben we wel.

Onze tarieven ;

Voor starters, (Een starter gaat vanuit het het ouderlijk huis naar een eigen woning en is niet ouder dan 25 jaar.)

Eerste advies             €            125,=   (geen oriëntatie)

Afhandeling               €          1125,=

Totaal                          €          1250,=

Voor doorstromers, geen ondernemers

Eerste advies              €          350,=  (geen oriëntatie)

Afhandeling                €        1900,=

Totaal                           €        2250,=

Aanvullende dekkingen

Overlijdens risico                       €          350,=   ( per polis)

en

Hypotheekopvangpolis              €          350,=   ( per polis)

Ondernemer               €          2400,=

Bij een aantal geldgevers zijn wij kosten aan een service provider verschuldigd.

Deze tarieven brengen we separaat in rekening

Service provider         €          400,= afhandeling per contract

Service provider         €          100,= afgeven rente aanbod.

Kortom heel schappelijke tarieven.

Nu ook met een garantie op de laagste advieskosten !!!

Maar indien u een aanbieding van een collega kunt overleggen die minder in rekening brengt voor zijn advieskosten, dan doen wij u een korting. Klink op onder staand logo om inzicht te krijgen in de tarieven die gebruikelijk zijn..

advieskeuze

GRATIS Oriënterend Gesprek

Wil je goed geïnformeerd worden over de ins&outs op het gebied van hypotheken en financiering, maak dan een afspraak voor GRATIS oriënterende advies gesprek.
Afspraak maken

Hypotheekadviseur: Jan van Tol

Jan van Tol

Ik ben Jan van Tol uw adviseur Hypotheken en verzekeringen. Adviseren en afsluiten van verzekeringen en hypotheken doe ik al ruim 20 jaren. Ik heb een kleinschalig kantoor. Dit laatste wordt in toenemende mate bemoeilijkt door de complexiteit van de samenleving en de regelgeving.
Deze complexitijd en mutatiesnelheid resulteerd in permanente educatie en een nieuwe diplomaplicht. Gelukkig is het mij gelukt om 6 nieuwe WFT diploma’s te behalen. Zonder deze diploma’s is het niet meer toegestaan om om zowel schade, leven, Inkomen, en hypotheken te adviseren en te bemiddelen. Kortom U kunt bij mij voor zowel hypotheken, leven, inkomen en schade verzekeringen terecht. Vboor wat betreft hypotheken mag ik mij tevens Erkend hypotheek adviseur noemen.
Als klein kantoor heeft u het voordeel dat u vrijwel altijd met dezelfde persoon te maken heeft.
Behalve verzekeringen en hypotheken regel ik ook voor mijn klanten, indien zij dit willen ook de aangifte inkomsten belasting en incidenteel ook de aangifte erfbelasting.
Voorts heb ik ook het diploma Makelaardij onroerend goed behaald, dus ook vreagen over dit onderwerp kunt u bij mij terecht.
Voor wat betreft hypotheken en verzekeringen werk ik samen met een aantal voorkeurs maatschappijen maar via 2 service providers kan ik bij meer dan 100 verzekeraars en banken ( voor hypotheken ) voor u terecht.
Bij Van Tol financiele service heeft U een zeer breed pallet van diensten tot uw beschikking.